top of page
behangwerken

Professionele behangwerken in Antwerpen

Drie generaties kwaliteit, service en perfectie.

Behanger met ervaring gezocht?

Behang kan uw interieur maken of kraken. Met het juiste behangpapier brengt u meteen karakter en klasse in huis. Laat uw behangwerken over aan een vakman die van aanpakken weet: Ian Steppe verzorgt al uw behangwerken in Antwerpen, met een professionele service, proper werk en mooi eindresultaat. Of het nu gaat om een of meerdere accentmuren of een volledig interieur: elk project werken we af met dezelfde hoge standaard. Hierbij kunnen we u ook advies op maat geven.

Alle soorten behang, ook fotobehang

Wij hebben een jarenlange ervaring in behangwerken, met een breed scala aan behangpapier. Hierbij combineren we vakmanschap met de laatste trends. Zo zijn we ook vertrouwd met fotobehang, ideaal voor die extra personal touch. Het is onze passie om u te helpen uw woning te transformeren die uw wensen en smaak in de verf zet. Ons oog voor afwerking en finesse onderscheiden ons van andere behangers. Naast behangwerken zijn we ook gespecialiseerd in schilderwerken binnenshuis en vloerbekleding. Zo kunnen we een totaalservice bieden in uw interieur.

behang

Steppe Ludo en Ian

Behangwerken in Antwerpen? Contacteer Ian Steppe meteen voor meer informatie over onze werkwijze of voor een afspraak bij u thuis.

bottom of page