top of page

Uw schilder in Antwerpen

Kwaliteit, perfectie en ervaring in schilderwerken.

Alle schilderwerken binnenshuis

Uw muren en plafonds een nieuw laagje verf geven lijkt op het eerste zicht misschien een klus die u zelf kunt ondernemen, maar al snel kan het misgaan: verf op het tapijt, spatten op plinten of stopcontacten, lelijke rol- of verfsporen blijven achter op de muren, een oneffen eindresultaat, ... Gelukkig bestaan er professionals als Ian Steppe, uw schilder in Antwerpen voor schilderwerken binnenshuis met de piekfijne, professionele afwerking die u voor ogen hebt en zelf moeilijk kunt bereiken.

Derde generaties schilders in Antwerpen

Ian Steppe is aan zijn derde generatie toe: wij hebben dus alle ervaring in huis, of het nu gaat om techniek, materiaal, kleur of onderhoud. Ervaring, precisie en proper werk zijn onze standaard. Zo zorgen we keer op keer voor een perfect en duurzaam eindresultaat naar de tevredenheid van onze klant. Naast schilderwerken zijn we ook gespecialiseerd in behangwerken en vloerbekleding.

realisatie schilderwerken
SIMGA perfect verf

Wij verzorgen uw schilderwerken met SIGMA verven

Voor het mooiste eindresultaat werken wij als vakman met SIGMA verf op uw binnenmuren, ramen, deuren en plafonds voor uw verfklus met:

  • Superieure verven en coatings

  • Hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking en verfraaiing

  • Streepvrij eindresultaat

Steppe Ludo en Ian

Meer weten over onze werkwijze of een afspraak maken voor uw schilderwerken binnenshuis? Contacteer Ian Steppe meteen!

bottom of page