top of page
iStock-154961561.jpg

Vloerbedekking in Antwerpen

Van LVT en novilon tot laminaat

De juiste vloer bij u thuis

Tijd voor nieuwe vloerbedekking in Antwerpen? Dan komt het vakmanschap en de ervaring van Ian Steppe als geroepen. In ieder project zorgen we voor kwaliteit, proper werk en een zorgvuldige afwerking, zodat u eindigt met de perfecte vloer voor uw interieur: een vloer klaar om op te leven. Naast vloerbekleding zijn we gespecialiseerd in schilderwerken binnenshuis en behangwerken.

Novilon, laminaat of LVT?

Ian Steppe is thuis in verschillende soorten vloerbekleding, zoals novilon, laminaat en LVT (luxury vinyl tiles). Zo kunt u alle kanten op in uw interieur. Een slijtvaste, vlekbestendige en onderhoudsvriendelijke vloer, een vloer die karakter en warmte uitstraalt, de ideale vloer voor een ruimte die intensief gebruikt wordt, een geluiddempende vloer, een vloer geschikt voor in de keuken of badkamer, steenlook of houtlook, … Ian Steppe biedt u met plezier advies op maat van uw ruimte, wensen en verwachtingen.

Wooden Floor

Steppe Ludo en Ian

Een mooie vloer maakt een wereld van verschil voor uw interieur. Voor elke wens hebben wij de perfecte vloer. Contacteer Ian Steppe meteen voor meer informatie of een afspraak!

bottom of page